Mekaniker, Mekanik
Du har erfarenhet av montering och demontering av tyngre detaljer och har lätt för att arbeta i grupp. Som mekaniker ingår garanti- och servicearbeten/ reparationer ute hos kund. Vidare har du lätt för att förstå teknik och har ett brinnande intresse för att arbeta praktiskt och noggrant.
Du ska tillsammans med dina medarbetare driva montagearbetet ute hos kund. I arbetet ute hos kund ingår mekanisk och hydraulisk installation, bla tunga lyft.

Då våra montage sker både på verkstaden i Borlänge och ute på kraftverken, söker Mobin personal som är villig att resa och arbeta på annan ort.

Arbetstider
Verkstad: mån-fre, ledig lör-sön
Arbete 20-75 mil bort: Arbete 7 dagar, ledig 7 dagar
Arbete 75 mil+: Arbete: 12 dagar, ledig 9 dagar

Meriterande:
Heta arbeten, Truckkort, Tunga lyft, Ställningsutbildning, Vatten ESA, C-kort, Svetscertifikat, ritningsläsning

B-körkort är ett krav.

All rekrytering sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Arbetstid/omfattning: Tillsvidareanställning alternativt inhyrning av innehavare av F-skattsedel.
Mer info
Kontaktperson Hampus Arnesson
Email Mejla Hampus Arnesson
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mobin.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobin Hydraulic AB är ett expanderande företag beläget i Kvarnsveden, Borlänge. Vi är specialiserade på hydraulsystem för att öppna och stänga dammluckor. Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation och drifttagning på plats i kraftverken. Detta medför att det är ca 50% verkstadsjobb och 50% onsite jobb. I dagsläget är vi 10 anställda.

Mobin Hydraulic AB vill ständigt utvecklas och föra tekniken framåt. Vi har under senaste åren specialiserat oss på vattenhydraulik. Då kraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks, är vattenhydraulik perfekt.