Servicetekniker inom El och Mek i Dalarna

Servicetekniker inom El och Mek i Dalarna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Om tjänsten
Vi är i Gästrikland tillsammans med Dalarna idag ca 40 engagerade medarbetare som består av Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll på lyftdon och portar hos våra avtalskunder, och vi vill nu bli fler! Är du en av oss?

Vi söker
Nu flera Servicetekniker för både mekaniskt och elektriskt underhåll i områdena:
  • Avesta
  • Smedjebacken
  • Borlänge
Du kommer att arbeta med service och underhåll av traverser, lyftdon och portar med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kommer att vara felsökning, reparationer, nymontage och moderniseringar.

Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten och kan förekomma.

Vi söker dig som
Dig som har verkstadsteknisk eller elteknisk utbildning och gärna tidigare erfarenhet av underhåll inom industrin. Erfarenhet av service och underhåll på kranar, portar och lyftdon samt elektrisk felsökning är meriterande.

Du trivs med att samarbeta och skapa goda relationer med arbetskamrater och kunder.

B-körkort är ett krav. Du ska kunna tala och förstå svenska.

Vad kan vi erbjuda dig:
Förutom att du får riktigt bra kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • Förmånliga priser till hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
Låter det här intressant?
I så fall ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan och berätta vem du är och på vilken ort du vill arbeta med oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (21 dagar kvar)