Hisstekniker

Hisstekniker

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Vi har det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet.

Vi inom Midroc Electro i Dalarna behöver utveckla hissverksamheten ytterligare och söker nu tre hisstekniker
Om arbetet

Vi har serviceavtal med många stora fastighetsägare i Dalarna och som hisstekniker hos oss kommer du i första hand arbeta med planerad service- och förebyggande underhåll samt akuta felavhjälpningar. Vi har även flera pågående installationsprojekt, så arbete med ombyggnader och nya hissar kommer också att vara en del i ditt arbete.

Placeringsort

Placeringsort i Dalarna efter överenskommelse

Din erfarenhet och kompetens

I grunden har du elteknisk utbildning, meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller lyftbranschen. Du behöver ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter med både kollegor och kunder. För att trivas är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och har en vilja att lära dig saker och orädd att ta för dig arbetsuppgifter. Resor i arbetet förekommer och B-körkort är ett krav för tjänsten

Om din utveckling hos oss

Vi kommer att skräddasy tjänsten efter just din erfarenhet och kunskap och ge dig goda förutsättningar med en bra introduktion och stöttning för att komma in i jobbet på ett bra sätt. I vår egna affärsskola vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer

Det här får du som anställd hos oss:

Ett arbete i ett hållbart företag som växer
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka
Möjligheten till personlig utveckling, fortbildning och karriär
Kompetenta kollegor som du varje dag samarbetar och att har roligt tillsammans med
Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar
Intressanta och varierande uppdrag
Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder
Förmånligt friskvårdsbidrag
Förmånligt drivmedelsavtal
Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och Sälen
Erbjudan till regelbundna hälsoundersökningar
Kostnadsfri rådgivning i ärenden av psykosocial, juridisk eller ekonomisk karaktär
I vår egna affärsskola vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Martin Jobs, telefon: 070-731 54 80, e-post: martin.jobs@midroc.se

Ansökan

Du ansöker genom vår hemsida

Midroc Electro i Dalarna:

Vårt fokus är utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt och för att lyckas med det erbjuder vi i dag tjänster inom fastighetsautomation, elinstallationer, hissar, industriautomation, kransystem, instrument, säkerhetstekniker och mekaniskt underhåll. Det betyder att vi har en mängd kompetens inom företaget och karriärvägarna är många.

Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Vi ser framemot att höra från dig

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (1 dag kvar)