Affärsanalytiker till Maserfrakt

Affärsanalytiker till Maserfrakt

Vill du arbeta i ett välmående och värderingsstyrt företag i stark tillväxt? Motiveras du av att utveckla rutiner och processer samt att arbeta med varierande arbetsuppgifter som kräver stor analytisk förmåga och detaljorientering?

Sök då tjänsten som affärsanalytiker på Maserfrakt AB.

Uppdraget
Affärsanalytikern fungerar som ledningens "högra hand" vad avser möjliggörandet och uppföljningen av hur Maserfrakts tjänster och produkter fungerar på bästa möjliga sätt mot kund och internt. Funktionen har den värdefulla uppgiften att analysera processdetaljer och kombinera dessa med företagets mål av att uppnå effektiva förbättringar inom en given processram. Du kommer att vara relationsbyggaren mellan teknik och affärer, och du har en teknisk analytisk förmåga, och kan skapa bryggor mellan olika resurser och behov. Du kan kommunicera och analysera, ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.

Du kommer att vara en viktig del i att stötta den övergripande planeringen, prioriteringen och administrationen som möjliggör att leveransen sker i rätt tid och med rätt kvalitet och med beaktande av att de finansiella målen uppnås.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att hantera processförändringar, du har arbetat med processledning som projektledare, controller eller analytiker.
Vi tror att du har läst industriell-ekonomisk utbildning högskola eller motsvarande och hunnit med att arbeta några år inom industrin eller tjänstesektorn där du fått praktiskt erfarenhet av att arbeta i mer komplexa verksamhetsprocesser
Du har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du motiveras av att utveckla rutiner för att skapa effektiva och välfungerande processer. Vi tror även att du trivs med varierande arbetsuppgifter med många olika kontaktytor.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på
076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Eva-Marie Vernersdotter Ryan
Telefon 070-781 05 66
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maserfrakt.se
Sista ansökningsdag 11 jan (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, ett av dom som Nu söker nya talanger är MaserFrakt Distribution som finns etablerade i Dalarna och Gästrikland, med egna kontor och terminaler. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2 miljarder och är med vår 350 delägare, ca 700 fordon och 600 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.