Nu söker vi Personbilstekniker/Transportbilar

Nu söker vi Personbilstekniker/Transportbilar

Vi söker en driven tekniker för arbetsuppgifter inom service, reparation och felsökning. Ingen dag är den andra lik men här möter man glada kollegor med bra sammanhållning!

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi ser till att arbetet utförs med kvalité, många av våra kunder är "stamkunder" vilket betyder att vi ser till att kunden får den VIP-känsla som de är värda. Att du har intresse för teknik, elektronik och utveckling är meriterande - Sveriges vagnpark blir allt mer modern och verkstäderna behöver följa med i den utvecklingen, de fordon som rullar in på verkstaden drivs av diesel, bensin, CNG och el. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet från personbilsverkstad eller transportbilsverkstad
  • Utbildning eller erfarenhet inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet från märkesverkstad eller flerbilsverkstad
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE och D är meriterande
Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Borlänge, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och tekniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Tjänsten är heltid, och arbetstiderna är på dagtid. Vi erbjuder fast månadslön + bonus, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Hans Andersson, 0243-30 02 29, Hans.Andersson@maltemanson.com.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 17 anläggningar finns på 15 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 185 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till drygt 350 mkr 2022.

"Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan"