Kundutvecklare/Säljare till Dalarna!

Kundutvecklare/Säljare till Dalarna!

Nu rekryterar vi för en tjänst som Kundutvecklare/Säljare avseende säljdistrikt Dalarna/Gävle.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill etablera dig som kundutvecklare i en mycket spännande bransch kännetecknad av relationsbaserad försäljning, intressanta produkter samt kunder av skiftande karaktär och med olika behov. Till din hjälp har du en hängiven organisation med kunniga och engagerade medarbetare. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, intresse för din marknad och näsa för affärer, kommer du att lyckas som kundutvecklare hos oss. Tänkbar bostadsort kan vara Borlänge med omnejd.

Som kundutvecklare får du en varierande vardag. I rollen ingår att förbereda, planera och genomföra affärsutvecklande möten med våra kunder - som utgörs av verkstadskunder inom distriktet. En central uppgift är dessutom att bearbeta nya potentiella kunder. Att skapa långsiktiga relationer betyder mycket för oss.

På ditt distrikt driver du försäljningen framåt med hjälp av vår marknadsplan och kampanjer. Du arbetar också med att utveckla vårt verkstadskoncept MECA Bilservice, och har tydliga mål att arbeta utifrån. Vidare deltar du i regionsträffar och mässor, vilket är viktigt för att stärka vårt varumärke och MECA på marknaden.

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Varför ska du arbeta på MECA?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. MECA är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra! Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas tidigare än angett slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Personlighet är viktigt för oss!

Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Din profil:

Du har ett par års erfarenhet av försäljning och är beredd att långsiktigt investera din tid och ditt engagemang i en karriär som ger mångfalt tillbaka. Vi ser också att du har kunskap om bilbranschen.

Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet. Du är passionerad i det du tar dig an och du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar med positiv energi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site...
Mer info
Kontaktperson Conny Svensson
Telefon 073-022 45 65
Område Borlänge
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.

Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.

Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.

Läs mer om oss på meca.se