Vi söker flera BMW Mekaniker/Fordonstekniker till M Bilar Group i Borlänge

Vi söker flera BMW Mekaniker/Fordonstekniker till M Bilar Group i Borlänge

Är ni utbildade mekaniker/fordonstekniker som vill arbeta med ledande teknologi och bilar i världsklass? Då kan er nästa tjänster vara hos oss!

ER ROLL SOM TEKNIKER
Som BMW-tekniker arbetar ni med den senaste innovationstekniken som exempelvis BMW eDrive, den modernaste plugin hybridtekniken och motorer med drivlineteknik i världsklass. Ni utför självständigt arbetet med service, reparationer, elektronik och felsökning.

Ni kommer att ingå i vårt team av tekniker och samarbeta med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på M Bilar Group brinner för. Bemötandet är lika viktigt som rådgivning och service. I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att ni erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparationer, service och kvalitet. Vi är även fullt auktoriserade för MINI, vilket ger er möjlighet att "skruva" ett annat härligt bilmärke.

VAD VI SÖKER
Vi söker er som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker utöver det. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med BMW-bilar är meriterande.

BMWs utveckling blir en del av er egen utveckling. Ni är sociala lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som ni kan driva ert eget arbete framåt. Ni är noggranna, strukturerade och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld.
Mer info
Kontaktperson Jerker Rogström
Telefon 0101605723
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbilargroup.nu
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI. Vi har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget över 100 anställda. Läs mer på www.mbilargroup.nu

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.