MINI säljare i Dalarna

MINI säljare i Dalarna

Är du grym på att snacka, har koll på ekonomi samt en bakgrund inom försäljning? Vill du vara med att etablera och utveckla bilmärket MINI i Dalarna? Då har vi en utmaning som borde passa dig!

M Bilar Group Dalarna söker nu dig som vill ha rollen som säljare för MINI. Denna nya tjänst hos oss kommer erbjuda en riktigt rolig utmaning. Du kommer vara en del av vårt framgångsrika säljteam i vår helt nybyggda anläggning i Borlänge. Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, ekonomi, försäljningserfarenhet. Körkort B är ett krav.

Din roll som säljare
Dina arbetsuppgifter innefattar kundens hela resa hos oss. Från införsäljning av bilen. Själva bilköpet med finansiering och merförsäljning av tillbehör. Samt uppföljning efter köpet och bearbetning av nya och befintliga kunder.

Du kommer dagligen att möta nyfikna och förväntansfulla människor som sett eller hört talas om MINI och din uppgift är att vara där och fånga upp dessa.

Du sköter med andra ord hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer att kundens upplevelse hos oss är bra.

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, ungdomlig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. Du ser nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbilar.com
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av MINI och BMW. Vi har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget nära 100 anställda. Läs mer på www.mbilar.bmw.se

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.