BMW Mekaniker/fordonstekniker

BMW Mekaniker/fordonstekniker

Är du en utbildad mekaniker/fordonstekniker som vill arbeta med ledande teknologi och bilar i världsklass? Då kan din nästa tjänst vara hos oss!

DIN ROLL SOM TEKNIKER
Som BMW-tekniker arbetar du med den senaste innovationstekniken som exempelvis BMW eDrive, den modernaste plugin hybridtekniken och motorer med drivlineteknik i världsklass. Du utför självständigt arbetet med service, reparationer, elektronik och felsökning.

Du kommer att ingå i vårt team av tekniker och samarbeta med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på M Bilar Group brinner för. Bemötandet är lika viktigt som rådgivning och service.

I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att du erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparationer, service och kvalitet. Vi är även fullt auktoriserade för MINI, vilket ger dig möjlighet att "skruva" ett annat härligt bilmärke.

VAD VI SÖKER
Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker utöver det. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med BMW-bilar är meriterande.

BMWs utveckling blir en del av din egen utveckling. Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld.
Mer info
Kontaktperson Jerker Rogström
Telefon 0101605723
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbilargroup.nu
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro.

Där har vi försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget över 100 anställda. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och självklart har vi kollektivavtal och försäkringar som ger dig som anställd trygghet.