Projektsäljare till SWT

Projektsäljare till SWT

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud lösningar i våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Tycker du om kundrelationer och att finna vägar till nya affärer? Vill du vara med och utforma och sälja projekt i några av Nordens mest spännande byggen?

Ta då kontakt med oss. Byggbranschen håller sig stark trots Corona och vi utökar nu för att möta kundernas efterfrågan genom att söka en till Projektsäljare

Tjänsten
Som projektsäljare är du mycket aktiv i dina kundrelationer, både befintliga och nya. Du bedriver aktiv försäljning och söker av marknaden för att finna nya kontakter och kunder, och du sprider kunskap om SWTs produkter och tjänster till dessa. Du kommer vara delaktig och driva kundkontakten i projekten, från försäljning till leverans.

Du ansvarar för anbud, order och avtal och stor fokus sätts på aktiv sökning av nya projekt som är på gång. I vårt team och till din hjälp finns projektledare, konstruktionsavdelning, logistikavdelning och produktion.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Borlänge. Resor förekommer.

Kvalifikationer
Vi tror att du i grunden har utbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt arbetat dig upp inom branschen. Vidare har du någon erfarenhet från arbete där du har fungerat som inköpare/säljare, projektledare, entreprenadingenjör, eller liknande inom stål-/betongkonstruktion eller annan relevant bransch.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Erfarenhet av eller kunskap om entreprenadjuridik och avtal är mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Självklart har du sinne för affärer och tycker om att ta nya kontakter. Du är en ordningsam person med ett starkt eget driv som gillar att finna kreativa lösningar tillsammans med våra kunder.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se. Titta gärna också på Scandinavian WeldTechs hemsida www.swt.eu.

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se.

Ansök så snart som möjligt, men senast 2020-11-30 då vi är nyfikna på dig! Ansökningar kommer behandlas löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)