Butikssäljare under 18 år Borlänge

Butikssäljare under 18 år Borlänge

Jobbeskrivning

Sammanfattning av tjänsten

Är du nyfiken på jobbet i butik? Nu har du chansen att som ungdom få testa på detta! I takt med att vi växer vill vi med start 2022, erbjuda ungdomar arbete i några av våra butiker. Idag är det svårt för många ungdomar att skaffa sig arbetslivserfarenhet. Så borde det inte vara. Därför vill vi nu göra vad vi kan för att erbjuda fler ungdomar möjligheten att ta det första klivet ut i arbetslivet. Inte nog med det, du får också chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare

Din roll

Du kommer att få arbeta i en omväxlande och fartfylld miljö där arbetsuppgifterna kan variera. Vi ger dig en god inblick i hur butiksarbetet hos oss på Lidl går till (även om du inte rent praktiskt får utföra alla arbetsuppgifter på grund av lagar och regler utifrån din ålder ). Och självklart kommer du att få stöd och handledning av en mer erfaren kollega.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
 • Packa upp varor och se till att hyllorna är välfyllda
 • Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
 • Hålla rent och fräscht i butiken
 • Betjäna kunder i kassan
 • Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!
Du kommer att kunna jobba max sju timmar per dag (självklart kan det vara färre timmar också) och arbetstiden kommer att förläggas mellan 07:00-21:00.

Din profil

Det här kanske blir ditt första jobb eller så kanske du har extra-/sommarjobbat tidigare. Vilket som, så söker vi dig som helt enkelt vill lära dig butiksarbetet. Du vill lära dig grunderna, du vill bidra, du vill tjäna dina egna pengar och få in en fot på arbetsmarknaden. Detta kan du få hos oss och för att vara aktuell för tjänsten behöver du vara mellan 16-18 år (du får tyvärr ej ha fyllt 18 år. Då är du istället välkommen att söka till en av våra ordinarie butikssäljartjänster).

Utöver det är våra förväntningar att:
 • Du vill lära dig nya saker och utvecklas
 • Du ser lösningar och möjligheter
 • Du sätter laget före jaget
Vi erbjuder

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Du får ditt första jobb inom en stor internationell koncern, där möjligheterna är oändliga om du senare vill fortsätta din resa hos oss även efter att du har fyllt 18 år. Tjänsten är till en början en allmän visstidsanställning. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår utmanarresa?

Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
 • Klicka på "Sök nu"
 • Fyll i formuläret
 • Vi förstår om du inte har ett CV, det är det vi vill hjälpa dig skapa. Bifoga istället ett motivationsbrev där du beskriver varför du är taggad på att lära dig butiksjobbet.
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Om vi ser just dig som intressant så hör vi av oss för att boka in en intervju!

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.