Leksands Knäckebröd söker lagerpersonal/lastmaskinsförare

Leksands Knäckebröd söker lagerpersonal/lastmaskinsförare

Om företaget

I sex generationer, med bolag sedan 1929, har familjeföretaget Leksands Knäckebröd bakat knäckebröd i byn Häradsbygden, Leksand. Rågen är alltid svensk och har märkningen Från Sverige. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder under bageriet med rent friskt källvatten. Idag har Leksands Knäckebröd cirka 25 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledare på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna.

Dina arbetsuppgifter

Leksands Bröd söker nu en person för arbete på sitt lager mellan vecka 27-33 med upplärning under vecka 25. Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av truckkörning där du transporterar pall från produktion till lager. Du kommer även, till viss del, att ansvara för manuell märkning av oplastad pall samt hantera byte av storsäck.

Arbetet sker under dagtid, måndag till fredag 7.00-16.00.

Din profil

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är stresstålig och har en känsla för prioritering där du själv ser vad som behöver göras, även i situationer när det är mycket att göra. Du som söker tjänsten behöver ha truckbehörighet A2, B1 och B3. Körkort B är ett krav.

Hos Leksands Bröd arbetar du både i team och på egen hand och vi förväntar oss därför att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta självständigt på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av lagerarbete där du har arbetat med liknande sysslor och har kört mycket truck.Tidigare erfarenhet från arbete med truckdatorer är ett stort plus.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se