Lantmännen Maskin söker en serviceinriktad mekaniker

Lantmännen Maskin söker en serviceinriktad mekaniker

Är du mekaniker och trivs med att jobba i en omväxlande miljö? Vi på Lantmännen Maskin växer och behöver förstärkning till vår anläggning i Borlänge. Vi söker dig som gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då du i arbetet har mycket kundkontakt. Arbetet är varierande och vi utför allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Du får gärna ha ett gott ordningssinne. Men det viktigaste är att du har ett genuint intresse för fordonsmekanik och gillar att skruva.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner och tunga fordon.
  • Service och underhåll
  • Felsökningar
  • Reparationer
Kvalifikationer:

Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Det är viktigt att du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Du förstår engelska manualer, har datorvana och lägst körkort B. Datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen är via dator.
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Praktisk erfarenhet av tunga fordon
  • El och hydraulik
  • Datorvana
  • Körkort B
Som person är du serviceinriktad och tar initiativ till merförsäljning. Du gillar problemlösning och prioriterar effektivt.

Vad vi kan erbjuda dig:

Lantmännen Maskin erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.

Vi har även kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, lunchsubvention och försäkringar. Du får också tillägg för fältarbete, beredskap och arbetstidsförkortning.

Om Lantmännen Maskin: Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Sista ansökningsdag:
2018-08-13

För information:
Ring ansvarig rekryteringskonsult, Julia Söderberg,

076 828 12 35,
julia.soderberg@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Julia Söderberg
Telefon 0768281235
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 13 aug (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.