Skogsmaskinmekaniker till Komatsu Forest

Skogsmaskinmekaniker till Komatsu Forest

Dina arbetsuppgifter

Utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, både i fält och verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.

Din profil

Du ska ha gått minst gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.
Meriterande med erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon

Övrig information

Sista ansökningsdag: 26 augusti 2018, vi intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

För tjänsten fodras minst körkort typ B.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Med cirka 1 400 anställda och tillverkning i Sverige och USA är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskintillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. Kundrelationerna världen över hanteras av egna säljbolag och återförsäljare.

Vi behöver förstärka vår serviceorganisation i Borlänge med en mekaniker med inriktning på Komatsus skogsmaskiner. Därför erbjuder vi nu rätt person anställning i ett trevligt arbetslag med stationering på vår verkstad i Borlänge.

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av Komatsu Forest. Kontakta Hakan Mol på hakan@konsultia.se för mera information.