Reservdelsspecialist

Reservdelsspecialist

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en reservdelsspecialist med inriktning skogsmaskiner. I dina arbetsuppgifter ingår det att hämta underlag från datasystem och arkiv, även att ta reda på vilka delar kunden önskar och är i behov utav. Du kommer även att ansvara för orderhantering/uppföljning på reservdelar. Du kommer att ingå i ett arbetslag på anläggningen och därför är det viktigt att du gillar att samarbeta.

Din profil

Vi söker dig som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa. Som person är du utåtriktad, noggrann och driven samt har förmåga att ta egna beslut. Om du har erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har datavana samt erfarenhet av lager och/eller försäljning.

Känner du igen dig? Ta chansen och sök idag!

Komatsu Forest AB har valt att jobba med Clockwork Rekrytering i denna process. Läs mer om tjänsten och ansök på www.clockworkpersonal.se senast 2018-10-07.

För mer information, kontakta gärna Jan Henriksson via tel: 0733512723 via mail: jan.henriksson@clwork.se eller Veronica Rönngren via tel: 0733512767 via mail: veronica.ronngen@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 0733512723
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest AB är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare. För att utvecklas och förbli marknadsledande behöver Komatsu Forest AB nu förstärka sin serviceorganisation i Borlänge.