Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult

Om företaget

Vi på Kling Redovisning AB är idag tre medarbetare med en bred erfarenhet inom redovisning och lön, men vi satsar på tillväxt och utveckling både genom att bli fer medarbetare och genom att främja kompetensutveckling av dig som anställd. Du får möjlighet att vara med och utveckla vår byrå samt arbeta på en inspirerande arbetsplats. Vi investerar mycket i våra medarbetare för att de ska utvecklas, må bra och vara redo för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Redovisningsbranschen är under förändring och vi är med på banan - så du måste gilla förändringar och utmaningar. Vårt kontor ligger Borlänge i moderna lokaler med bra arbetsmiljö tillsammans med andra företag, men vår arbetsplats kan under vissa perioder vara hos våra kunder då vi erbjuder insourcing.

Våra kunder är i huvudsak små och medelstora ägarledda företag, vilket är både spännande och utmanande eftersom du blir involverad i kundernas hela verksamhet. Du får därmed en möjlighet att vara en del av våra kunders framgång. Vår ambition är att erbjuda våra kunder personlig service med hög kvalitet. Vi tror på moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering och automation, men framförallt är det våra duktiga medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder som gör det möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en Redovisningsekonom. Vi vill bidra till att våra kunder känner sig trygga i rollen att driva företag, där är din roll ovärderlig. I din roll kommer du bland annat stötta våra kunder med redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning.

Din profil

Vi söker en social och driven person som brinner för redovisning och service. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta på byrå med redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning. Vi ser gärna att du är auktoriserad men det är inget krav.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor. Vi arbetar med bokföringsprogrammet Fortnox så erfarenhet av detta är meriterande. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper, goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Provanställning sker genom Clockwork Bemanning & Rekrytering för att sedan gå över på en tillsvidaretjänst hos Kling Redovisning. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2021-09-26. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Michaela Hallqvist tel. 0733 512 719.
Mer info
Kontaktperson Michaela Hallqvist
Telefon 0733512719
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se