Fastighetstekniker till KlaraBo

Fastighetstekniker till KlaraBo

Om tjänsten
KlaraBo förvärvar, förädlar, uppför och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Det gör vi genom att förvärva eller uppföra bostadsfastigheter på tillväxtorter i Sverige. Vid nyproduktion uppför vi snabbt och enkelt bygga kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus. KlaraBo startade sin verksamhet 2016 och har sitt huvudkontor i Malmö.

KlaraBo söker nu en fastighetstekniker som kommer att ha ansvar för driften av lägenheter och kommersiella fastigheter i Borlänge och Smedjebacken med omnejd. Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

I din roll som fastighetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system.
  • Hantering av felanmälan samt återkoppling till kund.
  • Allmän tillsyn av fastigheterna, mindre reparationer, ronderingar gällande lampor, dörrar osv.
  • Avflyttningsbesiktningar.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.
  • Att självständigt planera sitt dagliga arbete på ett effektivt sätt.
  • Diverse administrativt arbete såsom beställningar, uppföljning av jobb, fakturering.
Du kommer tillhöra Borlängekontoret och fastighetsteknikerna utgår normalt från hemmet med sin servicebil. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillsättning ska ske så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet av arbete med fastighetsförvaltning. Önskvärt med eftergymnasialutbildning utbildning som drifttekniker, fastighetstekniker eller likvärdig inriktning.

Som fastighetstekniker kommer du att vara KlaraBos ansikte utåt och det är därför viktigt att du som person har en god social kompetens och är lyhörd mot både kunder och kollegor samt förstår vikten vid att vara serviceinriktad. Vidare är det viktigt att du är självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar för arbetet du utför. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. I ditt arbete är du noggrann i utförandet och prestigelös i ditt förhållningssätt. I och med att du befinner dig i människors hem fäster vi stor vikt vid integritet och ditt goda omdöme. Vidare tar du ansvar för din utveckling och bidrar även aktivt till att utveckla arbetet på företaget. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023- 70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker, fastighetsskötare, fastighetsförvaltning, KlaraBo, Borlänge, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.