Säljare till DvH och HORECA/Foodservice, i Dalarna/Gästrikland

Säljare till DvH och HORECA/Foodservice, i Dalarna/Gästrikland

Vi söker dig som vill arbeta som kombisäljare inom DvH och HORECA/Foodservice i Dalarna/Gästrikland, där tiden fördelas 80/20 mellan nämnda område.

Du kommer att vara ansvarig för att etablera kontakt, säkerställa RTM och skapa förutsättningar för lönsamma affärer för Kiviks Musteri och kund och se till så att konsumenterna har ett attraktivt erbjudande på de kunder som säljaren ansvarar för.

I tjänsten ingår att säkerställa distribution och införsäljning av Kiviks Musteris produkter på både DvH och Foodservice.

Du behöver vara en god representant för varumärket och se till att skapa och bibehålla goda relationer med kunderna inom angivet distrikt, vara en lagspelare som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter som inte är rädd för att gå den extra milen.

Nykundsbearbetning utgör ett viktigt inslag i rollen och involverar såväl grossistledet som slutkunder.

Vem är du?
Vi ser att du har en säljutbildning och erfarenhet som Säljare inom DVH/FMCG/HORECA.

Kunskaper om försäljningsprocessen, god förhandlingsvana, erfarenhet och kunskap inom CRM och officepaketet är ett krav. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Våra värderingar tillsammans, mod, ansvar och förebild är ett nav i hela vår verksamhet som är viktiga att du delar.

För att lyckas i denna roll
För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en driven passionerad säljare som verkligen ser det som sitt kall att göra lönsamma affärer tillsammans med våra kunder som samtidigt visar mod med att tänka utanför ramarna och tar ansvar för sitt distrikt och sina affärer men inte har några problem med att vara en förebild för sina kollegor och kunder i allt säljaren företar sig.

Du behöver ha god planeringsförmåga, vara engagerad, initiativtagande och självgående.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. I tjänsten utgår du från hemmet. Resor och övernattningar är en naturlig del i arbetet och viss tid kommer förläggas i Kivik. Eftersom de flesta av kundkontakterna är placerade i Dalarna/Gästrikland ser vi gärna att du bor någonstans kring Falun, Borlängetrakten.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Säljchef Joachim Hultberg 070-301 22 49.

Om Kiviks Musteri Har du inte redan fått en go känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Sökord: remote, jobba hemifrån, utesäljare, försäljning, sälj, sales, hemmajobb
Mer info
Kontaktperson Joachim Hultberg
Telefon 070-301 22 49
Område Borlänge
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.