Fältsäljare Dalarna

Fältsäljare Dalarna

Isolerab växer och söker nu en utåtriktad och driven person till vårt härliga säljteam!

Har du bara rätt inställning ger vi dig verktygen för att lyckas och göra karriär. För oss på Isolerab är personliga egenskaper viktigare än dina meriter.

Isolerab är Dalarnas största lösullsentreprenör med flera tusen nöjda kunder runt om i Dalarna och Gästrikland. Vi har varit verksamma i branschen i över 10 år och levererar trygghet till hem och företag genom våra lösningar och produkter.

Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och är just nu i en spännande expansionsfas, med en ljus framtid genom ytterligare tillväxt på både existerande och framtida marknader. Med fokus på att anställa rätt människor vill vi positionera oss som en av de starkaste spelarna på vår befintliga marknad och även kommande marknader.

Här finns en spännande möjlighet i ett företag med stora tillväxtambitioner och fantastiska kollegor! Är du en person som är 100% kundorienterad och målfokuserad? Söker du en roll där du får jobba med fantastiska kollegor i en rolig och snabbfotad miljö? Då vill vi mer än gärna höra från dig.

Har du tidigare jobbat inom något annat yrke och vill ta klivet över till försäljning?

Isolerab söker stjärnor som vill växa och komma framåt i sin karriär. Har du bara viljan, så har vi verktygen till att göra dig till en riktigt duktig säljare. Varför inte anta utmaningen och ta dig an arbetet som fältsäljare hos Isolerab och bli en del av vårt fantastiska team i Dalarna.

Denna roll innebär i huvudsak uppsökande försäljning men även besiktning, rådgivning och möten med nya personer. Vi hoppas du sprider en härlig energi samt är väldigt social och utåtriktad. Din närmast chef finns närvarande för att du ska kunna få en så bra utveckling som möjligt.

Vi söker dig som brinner för affärer och som drivs av utmaningar. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning med att nå uppsatta mål viktigare. Denna kombination med vår utbildning kommer du att utvecklas och få bra erfarenheter!

Krav
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Du kan arbeta heltid med förskjuten arbetstid
  • B-körkort
Urval

Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så ansök redan idag för din chans till att bli en del av vårt framgångsrika säljteam! .
Mer info
Kontaktperson Filip Jansson
Telefon 0706033305
Område Borlänge
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (18 dagar kvar)