Projektadministratör

Projektadministratör

Infranord söker en Projektadministratör med placering i Borlänge

Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Majoriteten av våra cirka 2000 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Andra arbetar med frågor inom ekonomi, personal, utbildning, kvalitet, miljö, säkerhet, kommunikation eller med utredningar av olika slag.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Infranord söker nu en projektadministratör till drift och underhållskontraktet banorna i Bergslagen med placering i Borlänge.

Arbetsuppgifter:

Som Projektadministratör på Infranord kommer du att stödja platsledningen i att administrera tilldelade uppdrag.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Administrera fakturering och dokumentation kring fakturor
  • Medverka vid ekonomisk uppföljning
  • Medverka vid produktionsplanering
  • Medverka vid upprättande av dokumentation
  • Relationshandlingar
Som Projektadministratör på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor förekommer, du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet av ekonomiadministration eller motsvarande. Det är meriterande att ha erfarenhet av järnvägs- eller entreprenadbranschen.
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten samt självgående. Du har god datorvana och hanterar Officepaketet obehindrat.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Kontaktperson: Platschef Tommie Mattsson tel 070-274 29 32

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord - Spåret till framtiden.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.