Extraarbete för dig med annan sysselsättning motsvarande 50%

Extraarbete för dig med annan sysselsättning motsvarande 50%

Är du student eller har ett arbete motsvarande minst 50% tjänstgöring och vill fylla på med nya erfarenheter och samtidigt bli en del av ett härligt gäng på ICA DE Borlänge? Nu ska vi utöka vårt ambitiösa och arbetsvilliga team. Du som söker detta arbete är intresserad av att jobba minst två arbetspass i veckan under våren samt heltid under sommaren 2019. Du kommer att ingå i Randstads uthyrningsverksamhet och bli anställd som ambulerande konsult på Randstad.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du själv väljer vilka dagar du vill finnas tillgänglig för dina två arbetspass. Arbetstiderna varierar mellan 06.00-00:00 måndag-söndag. Schema planeras en vecka i taget och du kan komma att bli bokad på dina pass med kort varsel.

Den här rollen passar dig om du trivs med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda med god kvalité. Att kommunicera med dina kollegor kommer att tillhöra din vardag på ICA-lagret och därför ställer vi krav på din språkliga förmåga. Besitter du egenskapen att alltid vilja göra ditt bästa är du en intressant kandidat för oss. Jobbet kommer att ställa krav på din fysik, då det innebär fulla dagar med tunga lyft.

Uppdragsgivare:
ICA Sverige AB

Ort:
Borlänge

Omfattning:
Extra vid behov samt heltid under sommaren 2019. Observera att du även kommer att behöva jobba heltid och 50% under din upplärning motsvarande 3 veckor (heltid första veckan, 50% andra och tredje veckan).

Sista ansökningsdag:
2018-12-04

För information:
klara.roos@randstad.se

Ansökan:
Vi tar endast emot ansökan direkt via annonsen på Randstad.se.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten har du slutfört gymnasiet eller innehar relevant arbetslivserfarenhet

Du kommunicerar obehindrat på Svenska

Du kan jobba heltid minst 8 veckor under sommaren 2019

Du har möjlighet att jobba minst två arbetspass (eller 16h)/vecka

Du kan intyga att du studerar eller har ett annat arbete som motsvarar 50% sysselsättningsgrad

Du har möjlighet att medverka under hela upplärningsperioden.

Meriter

Körkort och tillgång till bil

Truckkort A1 (låglyftande plocktruck)

Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter

Organisations-/företagsbeskrivning:

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 4 dec (73 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ansökningar som kommer in via E-post behandlas ej. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.