Teknisk Innesäljare VA/VVS

Teknisk Innesäljare VA/VVS

Teknisk Innesäljare VA/VVS

Med placering på vårt kontor i Borlänge


Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med teknisk försäljning och inköp. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer internationellt. Arbetet är omväxlande och innebär även att svara på direkta förfrågningar från kunder och erbjuda optimala lösningar. Du supporterar våra utesäljare för att hjälpa dem avsätta mer tid att finna nya affärer. Ditt främsta kommunikationsverktyg är mail och telefon.

Du kommer att;
  • Supportera säljarna med offerter och förfrågningar
  • Administrera orderhanteringen
  • Göra leveransbevakning
  • Serva inkommande kunder, utlämning av varor


"IBECO är ett bolag med korta beslutsvägar vilket jag trivs med. Vi har alltid kunden i fokus och som teknisk innesäljare kommer du att aktiv arbeta emot våra slutkunder. Jag vill att säljarna skall känna att de har mycket frihet under ansvar och att de har möjlighet att utvecklas i sina roller. "

- Andreas Carlberg, Försäljningschef

Kvalifikationer
  • God teoretisk och praktisk förståelse inom området.
  • Teknisk bakgrund och tidigare vana från att ha arbetat med försäljning
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Meriterande om du har arbetet med CRM system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Din profil
Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är bekväm med att hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och supporta den interna verksamheten.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss;

Andreas Carlberg, Nordisk Försäljningschef 0702-95 69 09

Erik Berglund, Säljledare 070-294 55 03

Ulrika Stevrell, HR-ansvarig 0730-47 41 82

Vänligen skicka in din ansökan via ansök knappen, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om IBECO

IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till tekniskförsäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge och har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Norvatek Invest AB, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA- lösningar. Koncernen omsätter idag tillsammans ca 600 miljoner. Läs mer om oss på www.ibeco.se.

Sökord: Teknisk innesäljare, sälj, innesäljare, inköp, orderhantering, offertadministartion, försäljning.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.