Teknisk medarbetare till HydSupply i Borlänge

Teknisk medarbetare till HydSupply i Borlänge

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare i teamet i Borlänge så
kommer du ha nära kontakt med kunderna. Du kommer vara en del i processen från kundproblem till färdig lösning. Komponentbyte, optimering av funktion och/eller system samt nya projekt är exempel på arbetsuppgifter. Du kommer registrera offert och order i affärssystemet Pyramid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hydraulik och/eller pneumatik. Du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från konstruktion, tillverkning på egen verkstad, montering med egen personal och igångkörning hos kund. Du kommer att ha nära kontakter med leverantörer och kommer att sköta inköp till de projekt du driver.

Din profil

För att passa i rollen
som medarbetare hos HydSupply är du en drivande och flexibel person som alltid sätter kunden främst. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av affärer mot industri. Du är van vid självständigt arbete likväl som en del av teamet.
Har god förmåga att söka den information som krävs och driva dina egna kundärenden. Du har en självklar affärsmässighet, drivkraft och förmåga att se möjligheter. Vidare är du van att jobba i Office-paketet.

Du har ett tekniskt
intresse och gärna kunskap inom hydraulik/pneumatik. Kunskaper i CAD 2D och/eller 3D meriterande, för att göra nödvändiga konstruktionsritningar, styckelistor och dokumentation till HydSupplys kunder samt servicetekniker. Då jobbet till stor del innebär mycket kundkontakt med både svenska och ibland utländska kunder hanterar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hydsupply.se
Sista ansökningsdag 3 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HydSupply erbjuder
service och support, förebyggande underhåll och optimering av produktionsanläggningar med noga utvalda originalprodukter från marknadens mest välrenommerade leverantörer. Våra tekniker och utvecklare tillhör Nordens bästa inom industriell, mobil och marin hydraulik samt inom pneumatik, transmissionsprodukter och lager. Vi har kontor, butiker, serviceställen, fälttekniker och testanläggningar över hela Sverige.

Bolaget är en del av
Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation, med verksamheter i Sverige, Finland och Norge. HydSupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå,
Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor, verkstad och lager. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ett 50-tal medarbetare varav 14 stycken i Borlänge. hydsupply.se

HydSupply är i en expansiv fas och behöver förstärkning av en teknisk medarbetare till sitt team i Borlänge