Hantverkare

Hantverkare

Är du en duktig snickare, elektriker, rörmokare eller plattsättare och vill spendera din arbetsdag på ett expansivt företag? Vi söker just nu flertalet snickare/montörer, elektriker, rörmokare och plattsättare till vår nya modulhusfabrik i centrala Borlänge!

Efterfrågan på våra hus har ökat rejält både från privatpersoner och företag därför söker vi nu medarbetare som ska skapa grundstommen i vår nya produktionsfabrik.

Vi söker dig som har gjort några år i yrket och skaffat dig en gedigen erfarenhet. Visst vore det skönt att slippa jobba ute och frysa under kalla januari- och februaridagar? Kom in i värmen och känn gemenskapen i en helt ny modulhusfabrik i stället.

Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en del av en nystartad modulhusfabrik där vi vill skapa ett starkt och härligt gäng som ska känna en stolthet över sitt arbete och de hus vi kommer att producera.

Den första produktionslinan är igång sedan 1 mars 2022 med totalt 12 medarbetare.

De roller som behöver tillsättas i första hand är:

Snickare/Hus montör:
Du kommer att arbeta i ett team, där du efter ritning och instruktioner bygger väggsektioner, tak och golv efter kundspecifika beställningar. Andra arbetsuppgifter är bland annat montering av fönster, isolering av väggar och montering av panel mm. Har du dessutom erfarenhet av plattsättning och innehar våtrumscertifikat så är det extra meriterande.

Elektriker:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra samtliga elinstallationer i de hus som vi producerar. Du bör därför ha kompetens och behörighet att utföra dessa arbeten och vara ansvarsfull och driven i övrigt. Viktigt att du har lätt att samarbeta då många delar är beroende av samtliga medarbetare på fabriken, för att allt ska flyta på så smidigt och effektivt som möjligt.

VVS montör:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra samtliga installationer som avser vatten och avloppslösningar i de hus som vi producerar. Du bör därför vare en certifierad Vs montör som är ansvarsfull och driven. Viktigt att du har lätt att samarbeta då många delar är beroende av samtliga medarbetare på fabriken, för att allt ska flyta på så smidigt och effektivt som möjligt.

Plattsättare/Husmontör:
Du är en duktig plattsättare/snickare med minst två års yrkeserfarenhet av plattsättning men även snickeriarbeten. Du kommer vara ansvarig för att utföra plattsättning med tillhörande tätskikt i de hus vi producerar. Du ska vara väl införstådd med Byggkeramikrådets (BKR) Branschregler för våtrum (BBV) eller AB Svensk Våtrumskontrolls (GVK) branschregler Säkra Våtrum. I arbetsuppgifterna ingår även att montera väggsektioner, tak och golv efter kundspecifika beställningar, där du kommer att ingå i ett arbetsteam.

Din profil:
Det viktigaste är att du genuint känner att detta är en möjlighet som du inte vill missa, du är självklart positivt inställd till dina arbetsuppgifter. Du uppskattar samarbete med dina kollegor och har en hög initiativförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ort:
Borlänge

Befattning:
Heltid, mån-fre 07.00-16.00

Start:
Redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husverket.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stern Gruppen AB är en snabbväxande koncern inom hus- & fastighetsbranschen, där Husverket AB, Stern Fastigheter AB och Stern Husmoduler AB ingår.

Husverket AB är marknadsledande inom tillverkning och försäljning av husmoduler, som designas, byggs och levereras som nyckelfärdiga Attefallshus och fritidshus. Bolaget ligger långt fram gällande digitalisering, vilket innebär att kunden kan visualisera och bygga sitt hus i 3d på sin tomt, för att sedan enkelt skapa en egen detaljerad offert i ett "bygg online" verktyg på hemsidan. Därefter erbjuds en totalentreprenad för ett okomplicerat och enkelt husbyggande. Huset kommer levererat i en eller flera nyckelfärdiga moduler vilket innebär extremt kort byggtid på plats.

Stern Fastigheter AB arbetar i huvudsak med exploatering av fritidsområden inom skärgård och fjällområden. Där paketeras tomt/tomter med fritidshus/parhus eller annan önskad huslösning, kombinerat med en totalentreprenad. Denna paketering skapar ett mervärde för kunden, där ett attraktivt, enkelt och tryggt "allt i ett paket" kan erbjudas husköparen. Även exploatören har bara en avtalspart som kan ta hand om helheten för att möjliggöra en snabb och smidig lösning för tomter/mark som ska avyttras. Huvudkontoret för Stern Gruppen, dotterbolagen Husverket AB och Stern Fastigheter AB är beläget i Stockholm/Farsta centrum, där även visningshus finns tillgängliga att titta på för intressenter.

Tillsammans beräknades att båda bolagen skulle omsätta över 100 miljoner under 2021, vilket man lyckats med. och med nya affärsområden och säljkanaler. Den nuvarande produktionsfabriken som har en kapacitet på 20 husmoduler/månad är belägen i Kaunas i Litauen där ett hundratal anställda montörer, konstruktörer, arkitekter och andra viktiga nyckelrollsinnehavare i produktionskedjan arbetar.

För att kunna bemöta den stora efterfrågan på volymbeställningar från större exploateringsföretag i Sverige och grannländerna så har koncernen nu startat upp ett nytt produktionsbolag i Sverige.

Stern Husmoduler AB. Den nya modulhusfabriken är redan under full aktivitet i centrala Borlänge.