Verkstadschef

Verkstadschef

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya Verkstadschef kommer du att leda och utveckla verksamheten på vår filial i Borlänge. Du ansvarar för våra strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål med fokus på verksamheten utvecklas och möter våra kunders önskemål. I din roll samarbetar du med alla delar i vår verksamhet med stort fokus på kundkontakter och kundnöjdhet, samtidigt bidrar du aktivt till att utveckla och effektivisera vårt gemensamma arbetssätt tillsammans med våra övriga verkstäder på andra orter. Du rapporterar till vår Servicemarknadschef och har personalansvar för 6 personer.

Din profil

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av liknande arbete, branschkunskaper är meriterande men du skulle också kunna ha relevant erfarenhet från underhåll eller produktion i en arbetsledande roll.

Som person har du har stort engagemang, affärsdriv och trivs med att utveckla dina medarbetare för att bygga ett framgångsrikt lag. Då rollen innebär många kontaktytor med personal, kunder och leverantörer sätter vi stor vikt på din sociala förmåga. Du trivs med att arbeta nära våra dagliga processer, är strukturerad och handlingskraftig. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt och externt.

I rollen som Verkstadschef hos Hinz blir du en del av ett dynamiskt företag som karaktäriseras av högt tempo, engagemang och stor variation. Arbetet innebär dagliga kontakter med alla delar i vårt bolag och det finns självklart utrymme för personlig och professionell utveckling.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se. så fort som möjligt dock senast 2019-10-27. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-512 701.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hinz Försäljnings AB grundades 1973 av Bertil Hinz och är Palfingers exklusiva återförsäljare i Sverige. Palfinger är ett företag från Österrike som är världsledande inom krantillverkning och kända för sin höga kvalitet på lätta och smidiga konstruktioner med hög kapacitet. Hinz marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg. Vi ansvarar även för eftermarknaden på den svenska marknaden och har idag drygt 60 anställda med huvudkontor och lager i Borlänge. Vi har även verkstäder med lager och säljkontor i Segeltorp, Järfälla, Göteborg och Malmö. Utöver detta har vi cirka 70 olika samarbetspartners i landet som hjälper till med kundanpassade lösningar samt monterar och reparerar våra produkter.