Mekaniker till vår verkstad i Borlänge

Mekaniker till vår verkstad i Borlänge

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt verkstadsteam i Borlänge. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av service, felsökning och reparation av kranar och lastväxlare.

Din profil

Du har erfarenhet från tidigare självständigt verkstadsarbete. Vi vill att du har god kännedom om fordonselektronik inom tunga fordon och fordonshydraulik. B-körkort ett krav, C-körkort är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att vara ansvarstagande och flexibel. Arbetet innebär kontakt med våra kunder därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Vi erbjuder en kontinuerlig vidareutbildning och ett varierande arbete hos en trygg arbetsgivare. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%. Urval sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Ansök via clockworkpersonal.se.

Du är varmt välkommen att kontakta Jimmy Norén på jimmy.noren@clwork.se om du har några frågor.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 0733512766
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hinz Försäljnings AB grundades 1973 och är Palfingers generalagent i Sverige. Vi marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg. Hinz Försäljnings AB har idag 67 anställda med huvudkontor och lager i Borlänge, lager/verkstad samt säljkontor i Segeltorp, Järfälla och Göteborg samt Malmö.