Snickare till Dalarna 2020!

Snickare till Dalarna 2020!

Snickare till Dalarna

Till kommande uppdrag i Dalarna söker vi nu självgående snickare.

Det är flera uppdrag planerade år 2020, därför söker vi nu flera erfarna och kunniga snickare som kan jobba i Dalarna, bland annat Mora, Borlänge, Säter, Falun.

Dokumenterat 5 års erfarenhet samt körkort är krav.

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet utav:
  • Gipsning, uppregling, isolering, undertak
  • Trästomme
  • Formsättning
  • Inredning och montering
  • Takläggning, takstomme, fasader
Ansök via länken nedan!

Helpman AB
är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.