Lokförare till Green Cargo Borlänge

Lokförare till Green Cargo Borlänge

Lokförare, Borlänge

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi har 360 lok och 5000 vagnar.

Vi står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

Vi söker för närvarande lokförare till vår verksamhet i Borlänge som vill leverera hög kvalitet och säkerhet och vi erbjuder dig ett riktigt roligt jobb på köpet.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara lokförartjänst, växlingsarbete kan ev ingå i arbetet.

Anställningsvillkor

Förutom att vi erbjuder lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, kan våra medarbetare själva påverka sina arbetstider, möjlighet till friskvårdsbidrag, stöd och support från en väl fungerande organisation och ett gott kamratskap. Kontinuerlig fortbildning såväl som lagstadgade läkarundersökningar är självklara återkommande förmåner hos oss. Oregelbundna arbetstider med helgtjänst förekommer.

**Din bakgrund och personliga egenskaper

Du har lokförarbevis! Du kan vara nyeximinerad från YH lokförarutbildning eller så är du en erfaren lokförare hos någon annan aktör. Du har körkort (B).

Som person sätter du säkerheten i främsta rummet och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Omfattning: Heltid, skift. Tjänsten är en tillsvidareanställning initierad av 6 månaders provanställning.

Du har lokförarbevis och uppfyller de medicinska krav som ställs för säkerhetstjänst. För mer information kring lagstadgad krav se: transportstyrelsen

Före en eventuell anställning kommer du att genomgå läkarundersökning med drogtest.

Start: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du söker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev här på Ansök nu. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan. Vänligen uppge var och när du erhållit din lokförarutbildning i din ansökan.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik i ett nätverk som når ut över hela Sverige och den europeiska kontinenten. Vi är Sveriges i särklass mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och ligger i framkant i dagens konkurrens- och lösningstänkande. Vi erbjuder hållbar logistik - transporter som är miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara. Alltid i kombination med den omfattande kompetens vi har byggt upp över åren. Green Cargos erbjudande till kunder och kollegor är ett med hjärta och hjärna. Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.greencargo.com.