Trafikledare till Godsservice i Dalarna

Trafikledare till Godsservice i Dalarna

Dina arbetsuppgifter

Som trafikledare på Godsservice är din uppgift att planera trafiken och se till att den dagliga driften fungerar som den ska. Tillsammans med ytterligare en trafikledare, arbetsledare och personal utvecklar och förbättrar ni verksamheten. Bolagets enda uppdragsgivare, DB Schenker, ansvarar för försäljning och bokningssystem. Din huvuduppgift blir att trafikleda våra chaufförer inom distribution där målsättningen är 100% nöjd kund. Planering och kommunikation är en viktig del i arbetet, både internt och externt.

Branschen omfattas av ett flertal regelverk som t.ex. kör- & vilotider, trafiklagar, EU-regler, miljöbalken, arbetsmiljölagen etc. Många av dessa regelverk påverkar rollen som trafikledare. Att jobba som trafikledare hos oss innebär en väldigt rolig vardag med högt tempo och flexibla arbetssysslor. Du kommer att jobba i tätt samarbete med dina kollegor i våra lokaler i Borlänge.

Din profil

Som trafikledare jobbar du ständigt mot klockan och deadlines, vilket ställer krav på både struktur och förmåga att snabbt kunna ställa om. Vi söker dig som är fokuserad på att hitta lösningar och gillar att ta egna beslut. Det är av största vikt att man gillar människor, då personliga kontakter är en nyckelfaktor i den här rollen.

CE-körkort är ett krav för tjänsten, erfarenhet av att arbeta inom logistik och trafik är högst meriterande. Gärna i kombination av att arbetsleda och koordinera chaufförer och körningar på kort och lång sikt.

Godsservice samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult, Anna-Maria Bentzer via mail, anna-maria.bentzer@clwork.se. I denna process har vi förlängt ansökningstiden på grund av sommar och semester, ansök senast 9 augusti via vår hemsida, www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsservice i Dalarna kör styckegods åt DB Schenker i Borlänge. Godsservice i Dalarna ägs i sin tur av moderbolaget Fagerströmbolagen som är en transportkoncern med administrativt säte i Borlänge. Totalt omsätter koncernen cirka 230 MSEK, har drygt 200 anställda samt förfogar över ca 160 lastbilar. Godsservice har genom Fagerströmbolagen egna lokaler på Godssvägen i Borlänge men mycket av trafikledarnas arbetet sker på Schenkers terminal.

Koncernens övergripande mål är att vara ett företag som hjälper kundens kund genom högre service än vad kunden kan ge själva. Detta genom att samlasta flera kunders gods och därmed uppnå maximalt kapacitetsutnyttjande både för miljön och ekonomin för alla parter i kedjan till slutkund.