Regionsansvarig Säljare

Regionsansvarig Säljare

Om jobbet
Som säljare hos oss kommer du att göra hembesök hos privatpersoner för att berätta om det erbjudande som vi har. Tjänsten går ut på att besöka husägare och villaägare i syfte att få bort fukt från bostaden. Du kommer sälja en helhetslösning för dränering så att de får en bättre inomhusmiljö.

Arbetsrutinen kommer vara att boka hembesök, genomföra det. Väl på plats hos kund kommer du genom vårt egna system, som är ett av de mest moderna som marknaden har att erbjuda, kunna räkna på jobbet och ge ett pris direkt på plats.

Du har hela Dalarna som ditt arbetsområde och är fri och lägga upp din 40 timmars arbetsvecka så det passar dig. Vi kommer tillsammans sätta upp förväntade mål och sedan har du frihet under ansvar att bedriva ditt arbete på det sätt du tycker är bäst.

Internutbildningen i början innebär en vecka på fältet tillsammans med grävteamet och sedan en veckas säljutbildning. Därefter har du nära kontakt med försäljningschefen som kommer hjälpa dig att göra ett så bra jobb som möjligt.

Vi Erbjuder
 • Tjänstebil
 • Friskvårdsbidrag
 • Pensionstillägg
 • Företagsmobil och dator
 • Bolagskickoff 2 ggr per år
 • Profilkläder för alla årstider
 • Korta beslutsvägar
 • Vara med och lägga eget arbetsschema
 • Karriärsteg, just nu erbjuds möjlighet att bli franchisetagare
 • Säljtävlingar med priser
 • Riktigt gott kaffe!
 • Kvartalsbonus
 • Årsbonus
Kvalifikationer
De krav vi har på dig är att du delar vår vision om hur vi behandlar våra kunder samt att du behöver ha ett B-körkort, egen bil och att du behärskar det svenska språket på en bra nivå. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande men inget krav.

Då har vi avklarat det, vad är det då för individ vi letar efter? För dig är det viktigt att etablera ett förtroende hos våra kunder och du är bra på att få andra att känna sig bekväma. Vidare så är du en person som triggas av att sätta mål och du jobbar hårt för att infria dessa mål. Du tar ditt arbete på allvar och tar tag i de eventuella problem som dyker upp. Du är en god lyssnare och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Det blir sällan missförstånd när man har med dig att göra och skulle det uppstå missar, vilket det kan göra, är du den första att försöka lösa det.

Du kommer få arbeta med ett härligt gäng, som träffas ofta, har kul på jobbet, producerar mycket, du får frihet under ansvar på riktigt och erbjuds en bra marknadsmässig lön + provision utan tak.

Så vad tror du, är det här nästa steg för dig? Om svaret är ja hoppas vi på att få läsa din ansökan redan idag. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ha det bra så länge, vi ser fram emot att höra från dig.

//Teamet på Gårdsmark
Mer info
Kontaktperson Mikael
Telefon 010 - 584 96 00
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://gardsmark.com/
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gårdsmark Sverige AB är ett företag som specialiserat sig på främst husdränering och enskilt avlopp, vilket har gjort oss till experter på dessa områden. Våra medarbetare är yrkesutbildade men har också en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi kan leverera våra tjänster med högsta kvalité. Vi arbetar utifrån mottot; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Detta har bidragit till att vi genom åren erhållit massor med goda omdömen från våra kunder för både vårt arbete men också för vår höga servicenivå. Det gör att vi känner oss stolta för det hantverk som vi utför men även att vi eftersträvar att alltid göra våra kunder 100% nöjda.

På några år har vi gått till att bli ett av de största bolagen på marknaden inom dränering. Framgången ligger till största delen bland nöjda kunder, gott rykte och enkelheten i våra digitala processer och system.

Vi som äger Gårdsmark kommer från olika hantverksyrken som gått i arv i flera generationer. Det gör att det finns en stor förståelse för hur ett gediget hantverk ska utföras och hur man bäst uppnår det bästa resultatet. Gårdsmark utför dränering och installation av enskilt avlopp för både företag och privatpersoner. Vi är ett företag som är baserade i Dalarna men åtar oss uppdrag över stora delar av Sverige.