Distriktsäljare i Dalarna till Gårdsmark Sverige AB

Distriktsäljare i Dalarna till Gårdsmark Sverige AB

Vi söker dig som tänker som vi, vill ha kul på jobbet, är driven och vill utvecklas i ett företag med stora visioner.

Att arbeta som säljare på Gårdsmark ger dig möjligheten till utveckling i Sveriges ledande företag inom sitt område. Vår vision är att bli en välkänd aktör i hela riket.

Som person ska du vara positiv, målinriktad och ansvarstagande samt trivas med människor och omväxlande arbetsuppgifter. Du bör ha viss datavana.

Eftersom vi intern utbildar dig
och mer ser på dig som person än dina meriter så ställer vi inte krav på någon formell utbildning. För jobbet krävs B-körkort.

Om du är intresserad eller har frågor. Hör av dig till Lars Johansson 010-58 49 600 eller via e-post lars.johansson@gardsmark.com
Mer info
Telefon 010-58 49 600
Email Mejla Gårdsmark Sverige AB
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gardsmark.com
Sista ansökningsdag 22 nov (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BONDEN, RÖRMOKAREN OCH ELEKTRIKERN!

Gårdsmark har sitt ursprung i Dalarna med hantverkstradition och kunskap om byggnation som funnits i många generationer.

Vår värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder.

Ansvar innebär att varje medarbetare hos oss tar sitt ansvar på sitt avgränsade område. Detta leder till att vi tillsammans tar ansvar på alla delar för kunden, leverantörer, samarbetspartner och varandra. Vårt servicelöfte är att vara öppna, enkla och ha en hög kundservice.

Gårdsmark ägs av en bonde, en rörmokare och en elektriker som tillsammans har stor erfarenhet och kunnande av att erbjuda kunder en helhetslösning inom renovering av hus.