Nyexaminerad maskiningenjör sökes

Nyexaminerad maskiningenjör sökes

Har du ett stort intresse för teknik och maskiner i synnerhet? Tycker du om att sitta och konstruera ritningar? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinkonstruktör på detta välkända företaget med kontor runtom i hela Sverige kommer du att bli en del av ett väl sammansvetsat gäng på avdelningen i Borlänge, där det idag sitter kollegor med stora erfarenheter inom mekanik och el/automation. Du kommer inledningsvis att få en grundlig introduktion till företaget, tjänsten och under din första tid på företaget kommer du att gå med en mer senior kollega.
Du kommer att arbeta som konsult, mestadels ute hos kunder i olika projekt där du i huvudsak kommer att arbeta med beräkningar, tillverkningsritningar och nyutveckling av maskiner som skall produceras till slutkund.

Din profil

I rollen som maskiningenjör ser vi till dig som har läst en maskiningenjörsutbildning med fokus mot konstruktion. Vi har inga krav på att du ska ha arbetslivserfarenhet men ser gärna att du har ett driv och en ambition att utvecklas i, men framförallt med företaget.
Vi ser att du har goda kunskaper i CAD programmen, Inventor/SolidWorks/Creo.

Som person letar vi efter dig som gillar att komma med nya, kreativa idéer och har en vilja att föra projekten framåt både i grupp men också enskilt. Du ska vara nyfiken, lyhörd, prestigelös och ha en god socialkompetens.

Skallkrav för tjänsten:
  • Utbildad maskiningenjör
  • Inneha körkort B*
  • Behärska det svenska och engelska språket på en god nivå i tal & skrift
  • Ha goda kunskaper inom något relevant CAD program.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom industri/verkstadsmiljön
  • Erfarenhet inom maskinkonstruktion
Villkor

Start: Januari 2019
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Borlänge
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor aktör med kompetens inom bygg, fastighet, energi, industri och infrastruktur. Företagets medarbetare är i huvudsak ingenjörer med bredd, spets och framförallt energi! Som konsult erbjuds du en utvecklande arbetsmiljö med mycket ansvar och stor utvecklingspotential. Du ingår i ett team av 10 personer och kommer få stöd och support av dina medarbetare och chef.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.