Nu söker vi montör med svetskunskaper till Borlänge

Nu söker vi montör med svetskunskaper till Borlänge

Har du kunskaper inom svetsning? Vill du arbeta i en utvecklande miljö med varierade arbetsuppgifter? Är du kommunikativ och bra på att knyta relationer? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna hos vår samarbetskund kommer att vara varierande, både svetsning inom olika tekniker som, MIG/MAG - MMA & TIG svetsning samt montagearbete ute på industrier. Svetsarbetet utförs på containrar, lastbilsflak och är oftast större produkter. Det kan även förekomma lite mer detaljsvetsning ute hos industrierna. Du arbetar både på den egna verkstaden men oftast ute hos kund på industrier runt om i Dalarna. Tjänsten kommer också innebära en del mekanisk felsökning och eftersom kunden har en stor bredd i sin verksamhet kan du komma att få hjälpa till inom andra sektorer, så som el, pneumatik och hydraulik.

Din profil

I din roll som svetsare/montör hos vår kund ser vi att du ska ha praktiska svetskunskaper från antingen utbildning/praktik och eller från yrkeserfarenhet. Du kommer att arbeta med olika tekniker och svetsverktyg så det är inget krav att kunna just en viss sort. Vi ser också att du gärna har truckkort då du kommer transporterar tunga föremål i verkstaden.
Som person ser vi att du är öppen, kommunikativ, tycker om att arbeta självständigt och trivs i att arbeta ute på plats hos kunder.

Skallkrav för tjänsten:
  • Körkort B
  • Svenska och engelska på en god nivå i tal & skrift
  • Svetskunskaper
  • Truckkort
Meriterande för tjänsten:
  • Arbetat med likvärdiga arbetsuppgifter sedan tidigare
  • Heta Arbeten certifikat
  • SSG Entré utbildning
Villkor

Start: Omgående
Lön: 150kr/h
Ort: Borlänge/Dalarna
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget som vi samarbetar med är ett mindre, familjärt företag med många grenar inom den industritekniska branschen. Företaget grundades i mitten på 90-talet och är idag 5 anställda. Man ser till att alltid ha högt i tak och en hjälpsam och tillmötesgående arbetsplats.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.