Nu söker vi en systemutvecklare till ett expansivt företag!

Nu söker vi en systemutvecklare till ett expansivt företag!

Brinner du för systemutveckling? Är du en teamspelare som gillar utmaningar? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du att bygga, vidareutveckla och supporta webbaserade verksamhetssystem. Systemet utvecklas från grunden och är skräddarsytt efter kundens behov. Du kommer till en början få handledning och stöd av seniora kollegor för att få de bästa förutsättningarna att utvecklas.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom data, systemvetenskap eller webbutveckling
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Civilingenjör inom data eller systemvetenskap
  • Engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du som söker är nyfiken och har ett intresse för systemutveckling. Som person har du driv, gillar utmaningar och att arbeta i team.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Borlänge
Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett ungt företag som är i en expansiv fas. De arbetar med att utveckla verksamhetssystem mot stora och rikstäckande kunder i hela Sverige. De är verksamma inom byggbranschen och erbjuder sina kunder helhetslösningar. Vår kund lägger stor vikt vid att erbjuda utvecklande och spännande arbetsuppgifter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.