Junior elkonstruktör sökes

Junior elkonstruktör sökes

Har du ett stort intresse för elkonstruktion? Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett av Sveriges ledande konsultbolag? Sök då tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör i denna tjänst kommer du att göra ritningsunderlag och förbättringsarbeten på elsystem i maskiner och maskinparker. Till en början på kundföretaget kommer du att få en mentor som kommer att stötta dig i dina arbetsuppgifter. Du kommer få enklare uppgifter såsom att göra förändringar i ritningar och avlasta dina seniora kollegor för att sedan på sikt få mer ansvar och bli självgående.
Det kan vara att rita upp styrsystem och konstruera apparatskåp till maskiner i fabriker. Det mesta av arbetet sker på kontoret men det förekommer också att du ska arbeta ute hos kunden.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom el där man berört CAD-ritning
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet från elkonstruktion
  • Erfarenhet från branschen, exarbete eller att du har arbetat med konsultuppdrag tidigare
Du är en person med social kompetens och som tycker om att lösa problem. Att ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överrenskommelse
Ort: Borlänge
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett väletablerat företag i en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom följande områden; bygg, fastighet, energi, industri och infrastruktur. Mer information om kundföretaget ges på intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.