Junior projektör sökes till mark/järnväg!

Junior projektör sökes till mark/järnväg!

Är du en driven person med ett genuint intresse för järnväg? Har du en vilja att utvecklas och ett stort kvalitetstänk? då har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som markprojektör mot järnväg kommer du att arbeta med mark samt utredning och bli involverad i olika projekt inom en bransch med goda framtidsutsikter. Du kommer i den här rollen arbeta tätt ihop med erfarna kollegor och bidra till utveckling av Borlängekontoret. För rätt person med vilja och kompetens finns det möjlighet att utvecklas och få mer ansvarsområden. Hos vår kund ges du goda chanser att både utvecklas som person och även i din yrkesroll. Du kommer att utgå från kontoret i Borlänge men resor i tjänsten kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande:
  • Detaljprojektering i olika mark, - och järnvägsprojekt
  • Medverka i projekteringsmöten och bistå erfarna kollegor
  • Konstruktion i CAD-programmet Microstation.
  • Läsa och skriva handlingar och underlag
Din profil

Som person har du ett stort driv och en stark vilja att lära dig nya saker, samt utvecklas inom nya områden. Du är noggrann och har ett sinne för kvalitet i de uppgifter du tar dig an.

Skallkrav:
Genuint teknikintresse
Stark drivkraft

Meriterande:
Mark/gata/vägutbildning eller byggnadsjuridik
Intresserad av AMA eller byggledning
Erfarenhet som markprojektör, mätingenjör eller byggledare

Villkor

Ort:
Borlänge
Omfattning:
Heltid, dagtid
Lön:
Enligt överenskommelse
Startdatum:
Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges största konsultföretag inom samhällsbyggnad. Sedan starten 1942 har de byggt en koncern med drygt 2 700 medarbetare och är verksamma i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Företaget drivs av nyfikenhet och satsar målmedveten på utveckling och forskning inom samhällsbyggnadsområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.