Systemutvecklare sökes

Systemutvecklare sökes

Brinner du för systemutveckling? Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande företag inom webbutveckling? Har du en hög socialkompetens och gillar kundkontakt? Då ska du söka redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på detta företag kommer du att sitta och ta fram kundanpassade CMS (Content Management System) lösningar till företag för att förenkla deras underhåll av webbsidor, webbshop, medlemsregister och mycket mer. Till en början kommer man att sitta med projekt som mer seniora kollegor har tagit in och utefter kundernas önskemål kommer man att skräddarsy en lösning som passar för just deras behov. Företaget är inte nischade mot någon speciell bransch vilket innebär en stor variation i arbetet.

Din profil

I rollen som systemutvecklare på företaget ser vi till dig som har ett stort intresse inom programmering och utveckling av system och webbsidor. Du som söker ska ha berört programmeringsspråken, C#, javascript eller erfarenhet av liknande programmerinsspråk.
Som person ska du vara noggrann och arbetsam, då det är mycket självständigt arbete. Vi ser också att du är social och tycker om kundkontakt då du på sikt kommer att utföra dina egna behovsanalyser och kundmöten.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Berört C# / .Net
  • Berört JavaScript
  • CSS
Meriterande:
  • Kunskap inom HTML5
  • Kunskap i node.js
  • Jobbat med Front-End utveckling
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Borlänge
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades 1997 är idag ett av Sveriges ledande företag inom CMS och webbutveckling. Deras affärsidé bygger på att skräddarsy smarta lösningar åt företag för att underlätta deras utveckling av webbsidor, nyhetsbrevs system och dylikt. Företaget nischar sig inte mot någon speciell bransch och samarbetar med många olika jättar inom företagsvärlden.
Företaget är ett familjärt företag med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.