Automationstekniker sökes

Automationstekniker sökes

Brinner du för automation, felsökning och programmering? Är du i början av din karriär och vill komma in på ett ledande företag i konsultbranschen? Då ska du söka tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som automationstekniker på detta kundföretag kommer du att arbeta med att utföra förändringar i maskiner utefter kundens önskemål. Det kan innebära att lägga till/ta bort vissa funktioner i maskinens arbetssätt. Du kommer också att arbeta med att bygga nya maskiner och anpassa dem efter kundens verksamhet. Programmeringen sker oftast i Siemens eller Mitsubishi.
Till en början kommer du att få ta rygg på en mer senior kollega och succesivt växa in i rollen och ta mer ansvar. När förändringar/nya maskiner har satts upp är det också ditt ansvar, tillsammans med produktionspersonal att driftsätta och provköra maskinerna.

Din profil

Kompetenskrav för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning mot automation och PLC programmering.
  • Behärska det svenska språket i tal & Skrift
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående, eller enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överrenskommelse
Ort: Borlänge
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett väletablerat företag i en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom följande områden; bygg, fastighet, energi, industri och infrastruktur. Mer information om kundföretaget ges på intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.