Fiskarhedenvillan söker bygglovsritare

Fiskarhedenvillan söker bygglovsritare

Vår fantastiskla framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår bygglovsavdelning med flera bygglovsritare.

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som bygglovsritare på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar. I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter.

Krav
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Personliga egenskaper
Du som person är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 31 januari. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.
Mer info
Kontaktperson Victor Johansson
Telefon 0243-794242
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskarhedenvillan.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter 670 miljoner kronor (2015). Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus.

Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare över hela Norden med marknadens mest nöjda kunder.