Restaurangbiträde

Restaurangbiträde

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde hos oss är dina arbetsuppgifter varierande men innefattas av kassahantering, frukost- och salladsberedning, lättare matlagning, disk och städ. I din roll som restaurangbiträde kommer du arbeta i nära kontakt med våra gäster under kvällstid där du serverar mat vilket ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med 28 timmar per vecka. Arbetstiden är fördelad på såväl dag- och kvällstid och arbete på söndagar förekommer.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt intresse för att arbeta i restaurangmiljö med mat och service. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde ser vi gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Du talar och skriver flytande svenska och trivs med att arbeta självständigt.

Om Restaurang Rutan
Restaurang Rutan ligger på Ica lagret i Borlänge där vi serverar frukost, lunch och middag. Vi är totalt fyra personer som arbetar i köket och serverar ca 100-120 lunchgäster per dag. På Restaurang Rutan arbetar vi efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitét och samarbete.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag

För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Berith Åkerblom via email: berith.akerblom@fazer.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2019.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Mer info
Kontaktperson Berith Åkerblom
Telefon 0703363171
Område Borlänge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser