Självgående fältservicetekniker till område "Dalarna".

Självgående fältservicetekniker till område "Dalarna".

Tjänsten som fältservicetekniker innebär att utföra reparationer, service och installationer av mekanik och hydraulik ute hos kund.Området för denna tjänst sträcker sig mellan Västerås, Örebro och Karlstad upp till Borlänge / Falun. I tjänsten kommer det att förekomma övernattningar på hotell samt vid behov att hjälpa till i närliggande områden.

Du kommer att ingå i vårt team bestående av 10 servicetekniker utspridda i hela Sverige. I arbetet som till stor del utförs ute hos kund kommer du att installera, serva och reparera både våra egna produkter och konkurrenters produkter. Det dagliga arbetet bygger till stor del på kommunikation både mot kund och mot vår BackOffice avdelning samt säljarna varav sociala färdigheter värdesätts högt. I arbetet kommer du att felsöka och reparera mekanik, hydraulik och till viss del enklare elektronik(komponentbyte). För att klara av arbetet ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbeten samt vana av lågspänning och läsning av elscheman.
Arbetet innefattar en del tunga lyft och ibland obekväma arbetsställningar, men du sätter själv gränsen för vad du klarar av.

Du kommer ha tillgång till en egen fullt utrustad servicebil, telefon och dator. Arbetsdagen påbörjas och avslutas vid hemmet om inte övernattning krävs.

För tjänsten krävs:
B körkort
Svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande språk: finska och tyska.

Tidigare erfarenheter
Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet inom reparation av mekanik och hydraulik.

Lämplig bakgrund.Gårdskarl, mekaniker, servicetekniker.

Lön, ersättning och förmåner:
Vi erbjuder en marknadsmässig fast månadslön och ett bonussystem. Bonusen bygger på avdelningens totalresultat. I tjänsten ingår tjänstepensionsavtal och friskvårdsersättning.

Om anställningsvillkoren
Stomarbetstiden är mellan 0700 och 1600.
Arbetstiden är flexibel vilket och du styr i största möjliga mån över detta själv tillsammans med BackOffice.
Mer info
Telefon 084421670
Email Mejla Europress AB
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://europress.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Europress är en av Europas ledande tillverkare och leverantörer av sopkomprimatorer samt balpressar. Våra produkter tillverkas i vår egen fabrik i Finland hos vårt moderbolag Europress Group OY. Vi är idag 19 anställda i det svenska bolaget.
Service
Vi är ett väl sammansvetsat team med tekniker utspridda i landet. Vi har högt i tak och bryr oss om varandra - individen är lika viktig som gruppen! Våra tekniker, BackOffice och sälj håller daglig kontakt med varandra via telefon - detta är något som vi uppmuntrar då det skapar en bra stämning i gruppen.