Servicetekniker till Dematek i Borlänge!

Servicetekniker till Dematek i Borlänge!

Trivs du med omväxlande arbetsdagar där du själv styr och planerar din tid? Gillar du att ge god service och kunddialog med befintliga återkommande kunder? Drivs du av tekniska utmaningar? Vill du arbeta på ett företag som är en premiumleverantör? Då kan tjänsten som Servicetekniker till Dematek vara något för dig!

Din roll som Servicetekniker
I rollen som Servicetekniker utför du planerad och akut service på materialhanteringsutrustning, såsom traverser, telfrar, kranar och tillhörande kringutrustning. Du kommer också arbeta med montage och installation av samma produkter. Du ansvarar för dina återkommande kunder och guidar dom till rätt typer av komponenter, reservdelar och att det genomförs service i rätt tid på deras produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara
  • Planerat och akut underhållsarbete av Traverser, Telfrar och Kranar.
  • Installation och Montage.
  • Rådgivande dialoger med kund kring reservdelar, komponenter och service.
Om dig
För att passa i rollen har du sannolikt en god förståelse för El och El-scheman och få energi av mötet med andra. Då mycket arbete sker på höga höjder i lift eller liknande bör du också vara bekväm med höjder. Samma sak gäller med din fysiska status då arbetet ställer krav på god grundfysik.

Då rollen är självständig där du planerar ditt arbete till stor del själv i dialog med dina kunder ställer det krav på att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel då kunderna kan efterfråga besök utanför ordinarie arbetstimmar. Du bör också vara noggrann och se till att dokumentation, beställningar och tidrapportering sker på ett korrekt sätt! Sannolikt trivs du också med att ha service som en del av din arbetsbeskrivning och får energi av att hjälpa dina kunder!

Vissa kunder kräver säkerhetsklassad personbedömning så en bakgrundskoll kommer ske i samband med anställning. Samma sak gäller för Alkohol och Drogtest som kan bli aktuellt i samband med rekryteringen.

Viktigt för tjänsten
  • Grundläggande EL-behörighet.
  • B-körkort.
  • Svenska i Tal och Skrift.
  • Något/några års erfarenhet av liknande roller inom underhåll/servicearbete.
  • Grundläggande kunskaper i mekanik och felsökning.
  • God fysisk status och bekväm med arbete på hög höjd.
Övrigt:
Start:
Enligt överenskommelse.

Omfattning: Hyrrekrytering (Konsult 6 Månader via Needo).

Plats: Borlänge med omnejd.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Låter rollen som Servicetekniker till Dematek intressant? Urvalet sker löpande så sickar därför in din ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (5 dagar kvar)