Besiktningsingenjör inom Lyft till Borlänge

Besiktningsingenjör inom Lyft till Borlänge

DEKRA växer och nu behöver vi utöka vårt härliga gäng med besiktningsingenjörer i Borlänge. Vår vision är att göra världen tryggare och säkrare på vägen, i hemmet och på arbetsplatsen.

DEKRA utför besiktningar av objekt inom bygg, industri och fastighet, vi har kunder inom många olika typer av områden såsom fastighetsägare, stålverk, pappersbruk, verkstäder, bilhallar, livsmedelsanläggningar, byggarbetsplatser, logistikcentra, vindkraftparker, med flera.

Vi söker dig

Vi söker dig som är en framåt och positiv person med social kompetens och som trivs med mycket eget ansvar och kundkontakt. Vi på DEKRA tror på begreppet "frihet under ansvar". Du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en av branscherna som anges ovan då det underlättar vid utbildning inom regelverken, men det är inget krav.

Det är dessutom meriterande om du har teknisk utbildning, som t.ex. gymnasieingenjör, elektriker eller relevant erfarenhet från branschen.

Krav är att du har minst B-körkort, samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Vad DEKRA erbjuder dig

Det är våra medarbetare som för DEKRAs varumärke framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig! Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med möjligheter att utvecklas. Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom kommer du att ha trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.

Har du frågor gällande tjänsten?

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Sektionschef Erik Ekmark 010 455 1613.

Urvalsprocessen sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast 2022-10-30.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dekra-industrial.se/sv
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (30 dagar kvar)