Elektronikingenjörer till Dalelven

Elektronikingenjörer till Dalelven

Dina arbetsuppgifter

Innovativa lösningar och uppkopplade produkter har blivit en specialitet hos oss på Dalelven. Vi jobbar intensivt med trådlös radio, IoT plattformar och olika sensortekniker. Vill du vara med och utveckla företaget tillsammans med ett härligt gäng? Kul!

Din profil

Vi vill gärna veta mer om din bakgrund och erfarenheter kring analog och digital elektronikkonstruktion, mönsterkortslayout samt eventuell hårdvarunära programmering. Beskriv gärna dina främsta kompetenser inom elektronikkonstruktion, dina ambitioner och drömmar om framtiden.

Om du uppskattar att få utveckla produkter som kanske förändrar världen, samtidigt som du kan bo och jobba så att du har tid för familj, nära till friluftsliv och storstaden två timmar bort, kommer du nog att trivas hos oss.

Vi ser även positivt på nyutexaminerade och juniora konstruktörer som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären. Har du bara rätt personlighet och driv så kan vi erbjuda dig möjligheten att utvecklas och växa inom ett innovativt och drivet företag.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via www.clockworkpersonal.se dock senast 2019-12-23. Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00 eller rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel: 073-351 27 01.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dalelven Produktutveckling AB är ett professionellt produktutvecklingsföretag! Här på Dalelven har vi utvecklat många framgångsrika innovativa produkter åt världsledande företag. Den samlade kompetensen inom mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design är vår styrka. Vi får fler förtroendefulla och utmanande projekt, mycket tack vare våra kompetenta och uppskattade medarbetare. Vi är i dag närmare 30 medarbetare där samtliga arbetar inhouse och vi behöver bli fler. Nu söker vi elektronikingenjörer till vårt kontor med prototypverkstad i Borlänge. Läs mer på www.dalelven.com