Mekanikingenjörer till Dalelven

Mekanikingenjörer till Dalelven

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att utveckla nya produkter och vill vara med och skapa framtiden med oss på Dalelven. Rollen som produktutvecklare på Dalelven är en utmaning på många sätt. Vår vardag handlar om att göra tillvaron bättre för många människor. Vi får tänka till kring nyttan med en produkt och hur vi med funktion och design kan förbättra eller skapa helt nytt. Att få göra det tillsammans med världsledande företag och de främsta varumärkena gör jobbet minst sagt stimulerande.

Din profil

Vi tror att du har en bakgrund som produktkonstruktör och en högskoleutbildning. Erfarenhet av 3D-system som exempelvis SolidWorks och Creo ser vi som meriterande.

Om du uppskattar att få utveckla produkter som du i många fall kommer att se i din vardag, samtidigt som du kan bo och jobba så att du har tid för familj, nära till friluftsliv och storstaden två timmar bort, kommer du nog att trivas hos oss. Brinner du för teknik på samma sätt som vi gör, kommer vi att hitta varandra.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via www.clockworkpersonal.se dock senast 2019-12-23. Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00 eller rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel: 073-351 27 01.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dalelven Produktutveckling AB är ett professionellt produktutvecklingsföretag! Här på Dalelven har vi utvecklat många framgångsrika innovativa produkter åt världsledande företag. Den samlade kompetensen inom mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design är vår styrka. Vi får fler förtroendefulla och utmanande projekt, mycket tack vare våra kompetenta och uppskattade medarbetare. Vi är i dag närmare 30 medarbetare där samtliga arbetar inhouse och vi behöver bli fler. Nu söker vi mekanikingenjörer till vårt kontor med prototypverkstad i Borlänge. Läs mer på www.dalelven.com