DalaFrakt söker rundvirkeschaufförer

DalaFrakt söker rundvirkeschaufförer

Dalafrakt växer och söker chaufförer
för rundvirkestransporter. Våra rundvirkesåkerier verkar över hela Dalarna och vi söker för närvarande chaufförer till kran och gruppbilsåkerierna, samt vår separatlastare.

Om tjänsterna
Kranbilar
Vi har 24st kranbilar på olika platser i Dalarna. Som kranbilschaufför bör du ha vana av att köra kran samt förmåga att planera och strukturera körningarna under ditt pass. Givetvis får du hjälp av åkeriet och vår transportledning för att komma in i arbetet och lära dig uppläggen. Formella krav är CE-kort, YKB samt kranerfarenhet.

Gruppbilar
Gruppen består av 11st bilar som lastas ute i skogen av två gemensamma separatlastare. För att köra timmerbil i gruppen krävs alltså ingen erfarenhet av att köra kran. Gruppen jobbar som ett lag och här krävs det att du har förmåga att samarbeta med andra bilar för att tillsammans få till effektiva rutter. Formella krav är CE-kort och YKB.

Separatlastare
Som chaufför i separatlastaren spelar du en nyckelroll i gruppen och ansvarar för både lastning och att du får ett flöde av bilar med jämna mellanrum. Du blir en viktig länk mellan transportledningen och gruppbilarna. Vi ställer krav på att du utöver C-kort har vana att effektivt sköta en kran. Du ingår i en grupp av fyra chaufförer med stor erfarenhet som kommer att fungera som bollplank och stöd i en uppstartsfas.

Om ansökningsprocessen
I den här rekryteringsprocessen gör vi ett urval av kandidater som vi träffar och förmedlar till lämpligt åkeri. Urvalet sker löpande och platserna kan fyllas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Frans Beckman
Telefon 0725281148
Email Mejla Frans Beckman
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dalafrakt.se
Sista ansökningsdag 13 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DalaFrakt AB är ett medlemsägt transport- och anläggningsföretag med ett 110-tal medleverantörer i
Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret ligger i Leksand, men vi har även kontor i Falun, Mora och Malung. DalaFrakt är uppdelat i två affärsområden: anläggning och skog/flis.

Vi verkar för lönsamhet och hållbarhet genom effektiva transporter, maskintjänster och materialleveranser. Styrkan hos DalaFrakt ligger i ett starkt personligt engagemang, lokal kännedom och närvaro, korta beslutsvägar och flexibilitet i val av resurser och lösningar.