Montörer till Dala Kommunalteknik

Montörer till Dala Kommunalteknik

Verksamheten växer och vi söker nu två montörer!

Som montör hos oss arbetar du i ett tight team och utför varierande montage- och servicearbeten. Vi prefabricerar våra produkter i stor del i vår verkstad. Montering utförs sedan effektivt på plats hos kund med färdiga komponenter.

Vem söker vi?

Är du händig, "maskinellt klurig" och gillar att montera? Trivs du med varierande arbetsuppgifter såsom fältarbeten både inomhus och utomhus?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, gillar problemlösning och som ser vad behöver utföras, gärna med erfarenhet av arbetsledning. Du planerar och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat, genomtänkt och effektivt sätt. Nöjda kunder, hög kvalitet och ständigt förbättringsarbete är grundbulten hos oss. Vi ser därför att du är noggrann, detaljorienterad och har ett utåtriktat trevligt bemötande.

VVS-kunskap samt C-körkort är meriterande.

Är du den vi söker?

Dala Kommunalteknik erbjuder

Dala Kommunalteknik erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast
7/8 då vi arbetar med löpande urval. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@norvatek.se - märk ansökan med "Montör Borlänge". Vid frågor kontakta Lotta Stenberg, Platschef, på Lotta.Stenberg@dalakommunalteknik.se
eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@norvatek.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dalakommunalteknik.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dala Kommunalteknik konstruerar, tillverkar och levererar kompletta pumpanläggningar inom avlopp, tryckstegring, fontäner samt bevattningssystem. Våra kunder är kommuner och markentreprenörer. Dala Kommunalteknik startade 1988 och ingår sedan november 2019 i Norvatek Invest gruppen. Ni hittar oss i nybyggda lokaler på Islingby industriområde, Borlänge.

Verksamheten vilar på tre fundament: kunskap, erfarenhet och kapacitet. Detta gör det möjligt att erbjuda den bästa tekniska lösningen utifrån de behov och förutsättningar som finns för ett projekt samt garantera och säkra kvaliteten på arbetet som utförs.

Läs gärna mer om oss på
www.dalakommunalteknik.se