Projektledare/tekniker till Dala Kommunalteknik i Borlänge

Projektledare/tekniker till Dala Kommunalteknik i Borlänge

Verksamheten växer och nu söker vi två engagerade och drivna Projektledare/tekniker till teamet i Borlänge!

I rollen som Projektledare/tekniker hos oss kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Du finns med i hela processen - från projektering, dimensionering och konstruktion till projektledare vid prefabricering, montering, leverans och installation. Du arbetar förtroendeingivande och konsultativt och har löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen både internt och med kund och underleverantörer. Du är skicklig på att hålla dialogen igång och att koordinera framåt. När projektet sedan går över i produktion är det du som säkerställer att tidsplanen efterföljs.

Som Projektledare/tekniker hos oss kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter, såsom t.ex:

- Dimensionering av pumpar och rörsystem
- Kundkontakter
- Offerter
- Inköp
- Projektledning
- Konstruktion
- Kvalitetsarbete och dokumentation

Vem söker vi?
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse, som är flexibel och vill ha ett omväxlande arbete. Vi tror att du är högskoleingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot VA. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom VA är det självklart meriterande. Har du erfarenhet av att rita i 3D är det meriterande, men det är inte ett krav.

Som person är du nyfiken, flexibel och initiativrik. Du gillar att lösa tekniska problem, och är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är också lyhörd och har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut.

Dala Kommunalteknik erbjuder
Dala Kommunalteknik erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 6/12. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@norvatek.se - märk ansökan med "Projektledare Borlänge".
Vidfrågor kontakta Lotta Stenberg, Platschef, på lotta.Stenberg@dalakommunalteknik.se eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@norvatek.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dala Kommunalteknik konstruerar, tillverkar och levererar kompletta pumpanläggningar inom avlopp, tryckstegring, fontäner samt bevattningssystem. Våra kunder är kommuner och markentreprenörer. Dala Kommunalteknik har funnits i 32 år och ingår sedan november 2019 i Norvatek Invest gruppen. Ni hittar oss i Islingby industriområde, Borlänge.

Läs gärna mer om oss på www.dalakommunalteknik.se