Snickare med yrkesbevis

Snickare med yrkesbevis

Just nu söker vi flera hantverkare trä

På Dala Byggsamverkan arbetar vi som trivs tillsammans och gillar att utföra olika byggjobb. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi är ett lokalt Dalaföretag som främst arbetar i Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika och Säter, men kan naturligtvis följa våra kunder till andra orter.

Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Med energi, engagemang och ett modernt synsätt vill vi hjälpa våra kunder samtidigt som våra medarbetare ska trivas hos oss.

Känner du att din personlighet passar in på detta, har B-körkort och yrkesbevis som träarbetare, då är du välkommen att söka till Dala Byggsamverkan AB.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning, välkommen med din ansökan till nedanstående mailadress: info@dalabyggsam.se
Vi kommer att hantera ansökningar och anställa löpande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Ekstrand
Telefon 0739804642
Email Mejla Mikael Ekstrand
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dalabyggsam.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett byggföretag i Dalarna med ca 25 anställda. Vi erbjuder byggservice och byggentreprenad till kommersiella kunder så som kommuner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Från idé till färdigt överlämnande.