Erfaren snickare/hantverkare

Erfaren snickare/hantverkare

Just nu söker vi flera hantverkare "trä"
På Dala Byggsamverkan arbetar vi som trivs tillsammans och gillar att utföra olika byggjobb. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi är ett lokalt Dalaföretag som främst arbetar i Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika och Säter, men kan naturligtvis följa våra kunder till andra orter.

Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Vi har kollektivavtal och tillämpar marknadsmässiga ersättningar. Med energi, engagemang och ett modernt synsätt vill vi hjälpa våra kunder samtidigt som våra medarbetare ska trivas hos oss.

Känner du att din personlighet passar in på detta, behärskar det svenska språket, har B-körkort och yrkesbevis som träarbetare, då är du välkommen att söka till Dala Byggsamverkan AB.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning, välkommen med din ansökan till nedanstående mailadress: info@dalabyggsam.se

Vi kommer att hantera ansökningar och anställa löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett byggföretag i Dalarna med ca 35 anställda. Vi erbjuder byggservice och byggentreprenad till kommersiella kunder så som kommuner och regioner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi kan följa våra kunder från idé till färdigt överlämnande.